Δωμάτια και Διαμερίσματα χωρητικότητας 4-5 ατόμων

Superior Δίχωρη Σουίτα με θέα θάλασσα

Βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με walk-in ντουζιέρα, δωρεάν Wi-Fi και υπέροχη βεράντα με θέα στην θάλασσα, μόλις 12 μέτρα από την παραλία.

Superior Τετράκλινο με θέα θάλασσα

Βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με walk-in ντουζιέρα, δωρεάν wifi και υπέροχη βεράντα με θέα στη θάλασσα, μόλις 12 μέτρα από την παραλία.

Deluxe Διαμέρισμα με θέα θάλασσα

Από τα μεγαλύτερα μας δωμάτια, βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 άτομα σε δύο χώρους. Διαθέτει επίσης μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κυκλαδίτικο μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και υπέροχη βεράντα με θέα στη θάλασσα, μόλις 12 μέτρα από την παραλία.

Δίχωρο Διαμέρισμα με θέα θάλασσα

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 με 5 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και υπέροχη βεράντα με πανοραμική θέα στην θάλασσα.

Δίχωρο Διαμέρισμα με θέα κήπο

Βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 με 5 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και βεράντα.

Δίχωρο Τετράκλινο με θέα θάλασσα

Βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης δωρεάν Wi-Fi, μπάνιο και υπέροχη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Τετράκλινο με θέα θάλασσα

Βρίσκονται είτε στο ισόγειο είτε στον πρώτο όροφο, διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με παραδοσιακά χτιστά κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 4 άτομα και διαθέτουν υπέροχη θέα στη θάλασσα της Αλυκής.

Studio με θέα κήπο

Αυτά τα δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο καθώς και στον πρώτο όροφο και διαθέτουν 1 υπνοδωμάτιο με χτιστά κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι 4 άτομα. Προσφέρουν επίσης μια μικρή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αναμερισμένο μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και μια όμορφη μικρή βεράντα μόλις 20 μέτρα από την παραλία.